Petri Kinnunen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Petri Kinnunen: ”Sisältömarkkinointi on merkittävä kilpailuetu – ja senhän me osaamme!”

Petri Kinnunen vastaa Rakentajan myyntitiimissä kumppanuuksien hankinnasta, hoidosta, ylläpitämisestä ja lisämyynnistä aina pienestä suuriin brändeihin. Nykyisessä työnkuvassa yhdistyvät Petrin intohimo rakentamiseen ja aikaisempi kokemus sisältöjen maailmasta sopivasti samassa paketissa.

"Työ yhdistää intohimot"

“Sisältöjen parissa työskentely on ollut aina lähellä omaa itseäni ja tekemistäni alkaen Teknavin TV-ohjelman tuotannosta aina radio- ja tv-mainoksien maailmaan. Radiossa tuli työskenneltyä yli kymmenen vuotta eri kanavilla, muun muassa NRJ-, Iskelmä-, Radio City-, Nostalgia- ja Kiss -kanavilla. Näiden jälkeen työskentelin MTV3:lla parisen vuotta televisio-ohjelmien parissa. Työnkuva ajautui kuitenkin lähemmäksi omia intohimoja, kun päädyin Rakentajan leipiin. Esimerkiksi podcast-tuotannon tapa tuoda rakentamista ja remontointia kansankielisemmäksi sytyttää innostukseni. Nykypäivänä entistä useampi kuuntelee mieluummin kuin lukee, mikä osaltaan nostaa podcastien merkitystä.”

”Jatkuva palaute kiinnostavista sisällöistä tuo hymyn huulille.”

“Kyllähän sitä omanlaisen innostuksen saa uudesta kumppanista tai onnistuneesta kampanjasta. Jatkuva palaute laadukkaasta sisällöntuotannosta tuo hymyn huulille. Koen ylpeyttä joka kerta, kun keskustelen Rakentajan sisällöntuotannosta asiakkaiden kanssa. Puheen kääntyessä sisältöjen laatuun, aikataulutukseen ja nopeuteen, palaute on ollut erittäin hyvää.

Ja onhan se jonkinmoinen palaute työlle, kun kumppani on voinut käyttää markkinointiin ainoastaan meidän palveluitamme ja Youtubea, tällä tavalla jättänyt siis kaikki muut markkinointikanavat pois. Kyseisellä ratkaisulla liikevaihto kuitenkin kasvanut joka vuosi kymmenen prosenttia. Orgaaninen hakukonenäkyvyys tarjoaa merkittävää etua muihin markkinointitapoihin – ja myös sen me osaamme!”

Kolme knoppia

  • Ostin juuri trukin – en vain tiedä mihin sitä tarvitsen.
  • Minulla on koko ajan alkamassa kesäpaikallani rakennusprojekteja. En välttämättä tiedä, mitä ne ovat, mutta tiedän, että niitä on tulossa.
  • Ylpein rakennusprojektini on ollut se, kun muutimme tyhjän 220 neliön suuruisen hallitilan viihtyisäksi harrastetilaksi. Sieltä löytyy muun muassa tulityötila, harrasteajoneuvojen säilytys- ja asennustila, iso saunaosasto, kaksi wc-tilaa, yläkerrasta 50 neliön nukkumatila sekä yhteinen ajanviettotila keittiövarustuksella ja sikarihuonehenkisellä sisustuksella. 
Petri Kinnunen

"Ajoneuvojen rakentaminen tuo vastapainoa työhön"

“Harrasteajoneuvot ja niiden rakentaminen on myös yksi intohimoni, jossa käytettyjä tunteja ei muuten lasketa. Työn alla on esimerkiksi 90-luvun moottorikelkka, joka on tarkoitus viedä näyttelyyn ja kilpailuun. Harley-Davidson Softail TC-00 on myös yksi projektini, joka on kolaripyörästä rakennettu. Remontointiakin on tullut tehtyä: juuri uusin ulkosaunan lankkulattian. Käsillä tekeminen antaa siis itselleni paljon.”

Tämä tarina on osa juttusarjaa, joka esittelee Rakentajan tiimin asiantuntijoita. Löydät kaikki osat täältä.