Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kiinnostaako webinaariyhteistyö – katso kevään runsas tarjonta

Kuinka syntyy ammattimainen webinaari mahdollisimman helpolla? Rakentaja-tuoteperhe & Schibsted Suomi Partnerstudio tuottavat tilaisuudet “avaimet käteen” juuri kohderyhmän näköisinä.

Kevääksi rakennetaan parhaillaan kolmea webinaaria: Pihan ja puutarhan kevät yhteistyössä Puutarhaliiton kanssa 6.4., Iloa ja inspiraatiota mökeille 12.5. sekä rakennusalan ammattilaisille suunnatun RakentajaPRO-tapahtuman 19.5. Webinaareihin on mahdollista päästä pitämään asiantuntijapuheenvuoro toimialayksinoikeudella. Tilaisuuksissa on yleensä mukana 3-6 puhujaa.

Webinaarit keräävät satamäärin yleisöä, esimerkiksi taloyhtiöille suunnattuun tilaisuuteen ilmoittautui yli tuhat kuulijaa. Yleisö myös keskustelee aktiivisesti tilaisuuden aikana, ja he kysyvät ennakkokysymyksiä jo ilmoittautumisen yhteydessä. Tilaisuudet vetää ammattijuontaja, joten esiintyjä on hyvissä käsissä.

Yleisöpalautteissa kiitetään etenkin käytännönläheisyyttä, joilla asiantuntijat kuulijoille puhuvat. Parhaimmillaan näemme myös hyvän piikin liidipyyntöjen määrässä jo webinaarin aikana tai välittömästi sen jälkeen.

Partnerstudion tiimi hoitaa avaimet käteen -periaatteella tilaisuuden markkinoinnin ennen, aikana ja jälkeen sekä vastaa tekniikasta ja toteutuksesta. 

Tarja Virolainen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tuotannoista vastaava projektipäällikkö Tarja Virolainen tarja.virolainen (at) rakentaja.fi