Puutarha.net palvelee pihan ja puutarhan rakentajia, omistajia ja hoitajia

Puutarha.net on puutarha-asioiden johtava tiedonjakaja, joka on viime vuosina laajentunut sisältämään myös laajemmin vapaa-aikaan ja asumiseen liittyviä teemoja. Tarjoamme valtavan tietomäärän lisäksi mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden alan harrastajien ja asiantuntijoiden kanssa keskustelupalstalla. Lukijoiden käytössä on myös maan kattavin kasvikortisto.

Lue lisää »

Omataloyhtiö.fi on taloyhtiöiden tärkeä tietopankki

Omataloyhtiö tarjoaa ajankohtaista, monipuolista ja asiantuntevaa tietoa taloyhtiöiden arkeen ja johtamiseen. Meistä on tullut vuosien varrella taloyhtiöasioissa tuttu ja turvallinen tietolähde. Tuotamme sisältöjä taloyhtiön vuosikelloajattelun mukaisesti muun muassa remonteista, päätöksenteosta, lainsäädännöstä sekä muista taloyhtiörintaman ajankohtaisista asioista.

Lue lisää »

Rakentajan tuoteperhe tavoittaa monipuolisesti ja tehokkaasti rakentamisesta, remontoinnista ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet kuluttajat ja ammattilaiset sekä kaikenkokoisten taloyhtiöiden päättäjät. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella yrityksille täyden valikoiman markkinoinnin, tapahtumien ja sisällöntuotannon palveluita. Tervetuloa kumppaniksi!