Tiina Painokallio
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tiina Painokallio: “Nautin siitä, kun kumppani­yrityksemme menestyvät”

Rakentajan sisällöntuottaja ja Puutarha.netin tuotevastaava Tiina Painokallio saa virtaa uuden oppimisesta ja sisältömarkkinoinnin kehittämisestä.

”Yleisömme on aktiivista, hintatietoista ja tiedonjanoista”

”Meillä on kumppaneina sekä isoja, tunnettuja brändejä, että pienempiä toimijoita. Asiakassuhteen alussa yleisin kysymys on: menestyykö yritys paremmin meidän avullamme? Silloin kerromme kumppanille yleisöstämme ja heidän tarpeistaan.

Rakentajat, remontoijat sekä pihasta ja asumisesta kiinnostuneet ovat erittäin aktiivisia, hintatietoisia ja tiedonjanoisia vertailijoita. Me vastaamme haasteeseen tarjoamalla kattavia, selkeitä ja helposti ymmärrettäviä sisältöjä tuotteista ja palveluista. Haluamme helpottaa tavallisten ihmisten elämää isojen ostopäätösten ja hankintojen edessä. Kumppaneidemme tuotteille, palveluille ja brändeille tarjoamme tärkeää näkyvyyttä näissä sisällöissä.

Jokaisen kumppaniyrityksen tarina on ainutlaatuinen ja yhteinen matkamme sisältömarkkinoinnin tekemisessä on oppia puolin ja toisin. Nautin siitä, että kumppaniyrityksemme menestyvät avullamme.”

Kolme knoppia

  1. “Olen neljän lapsen kummitäti ja tädiksi minua saa kutsua seitsemän lasta/nuorta.”
  2. “Olen ollut liiketalouspainotteisella luokalla 7. luokalta aina lukion päättymiseen asti ja olen suorittanut NY-kurssin (Nuori Yrittäjyys) lukiossa.”
  3. “Olen karavaanari toisessa sukupolvessa.”
 
Tiina Painokallio Rakentaja.fi

”Luovuus on työssäni palkitsevinta"

”Pidän siitä, että työni on jatkuvaa oppimista. Esimerkiksi SEO-koulutus syvensi ymmärrystäni siihen, mitä ihmiset hakevat hakupalveluista ja miten ja miksi he sitä tekevät. Avainsanoilla on erittäin suuri merkitys sisältömarkkinoinnissa.

Asiakkaiden menestymisen ja oppimismahdollisuuksien lisäksi palkitsevinta työssäni on kirjoittaminen. Saan käyttää luovuuttani artikkelien tekemisessä. Siksi hakeuduinkin sisältömarkkinoinnin pariin, kun Rakentajaan haettiin sisällöntuottajia.

Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi pääaineenani johtaminen ja organisointi, ja sillä alalla työskentelinkin valmistumisen jälkeen, viimeksi toimistopäällikkönä betonielementtejä valmistavassa yrityksessä. Parin äitiysloman jälkeen tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja tyytyväisenä olen nyt tässä.”

"Välillä tuntuu, että työ palauttaa vapaa-ajasta”

”Työstä palaudun tehokkaasti joka päivä kahden alle kouluikäisen ja yhden teinin avustuksella. Välillä jopa tuntuu siltä, että työ palauttaa minua vapaa-ajasta. Onneksi myös kuntosali, body pump ja kahvakuulan heiluttelu saavat ajatukset hetkeksi myös toisaalle.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, sanon silti, että perhe, ystävät ja harrastukset tekevät minut onnelliseksi.”

  • Lue myös Tiinan uratarina Oikotie Työpaikat -sivustolta
  • Tiinan ja muun toimituksen yhteystiedot löydät täältä.