Webinaari
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Yli tuhat ilmoittautunutta ja satoja kysymyksiä – taloyhtiöwebinaari oli jättimenestys

Schibsted Suomi Partnerstudion, Rakentaja-tuoteperheen ja yhteistyökumppaneiden järjestämä asiantuntijawebinaari taloyhtiöpäättäjille keräsi ennätysyleisön. Marraskuun puolivälissä järjestettyyn taloyhtiön kunnossapitoa ja tulevaisuutta käsittelevän webinaariin ilmoittautui yli tuhat osallistujaa  ja esiintyjille lähetettiin ennakkoon ja chatissa yhteensä satoja kysymyksiä. Yleisöltä saatu palaute oli todella positiivista, iloitsee webinaarien tuotantokoordinaattori Jenni Tommila.

Tavoittaa kohderyhmän, mahdollistaa vuorovaikutuksen

Partnerstudio webinaarituotantoSchibsted Suomi Partnestudion tuottamat säännölliset webinaarit aloitettiin tämän vuoden keväällä pandemian vauhdittamana.

– Maailma muuttuu ja meidän pitää muuttua mukana. Ihmisillä on enemmän aikaa viettää kotona ja verkossa, ja tämän tyyppiselle informaatiolle on tullut lisää kysyntää, sanoo webinaarien tuotantokoordinaattori Jarno Kylmänen.

Vaikka ihmisten arki on hiljalleen palautumassa enemmän myös oman kodin seinien ulkopuolelle, webinaarien suosiolle ei ole näkyvissä laantumisen merkkejä – päinvastoin.

– Webinaari tarjoaa osallistuville yrityksille näkyvyyttä, jonka avulla tavoitetaan haluttu kohderyhmä, kuullaan yleisön mielipiteitä ja päästään viestimään vuorovaikutteisesti. Suorasta lähetyksestä tehdään tallenne, joka jää elämään ja jota asiakas voi hyödyntää markkinoinnissaan myös myöhemmin, Tommila luonnehtii.

Uusia webinaarisarjoja tulossa keväällä

Palveluiden laajentaminen suoriin webinaarilähetyksiin on ollut Partnerstudiolle myös ammatillisen kehittymisen ja uuden opettelun aikaa. Tuotantoja tehdään webinaaritiimin yhteistyönä aina aiheiden suunnittelusta myyntiin, teknisestä toteutuksesta kuvaukseen ja chatin moderoinnista juontamiseen.

– Tämä on jatkuva oppimismatka, jossa kokemuksen ja palautteen pohjalta kehitetään käytäntöjä,, Kylmänen kiteyttää.

Webinaaristudio on rakennettu Porin Puuvillassa sijaitsevan Partnerstudion toimiston yhteyteen. Ensi vuonna studio saadaan myös Helsinkiin, jolloin toiminta laajenee entisestään. 

Keskimäärin yksi webinaari kestää noin 1,5 tuntia ja mukana on 3–6 vierailevaa esiintyjää eri yrityksistä.

– Livelähetys on aina jännä paikka, jossa on paljon liikkuvia osia ja huomioitavia asioita. Asiakkailta olemme saaneet kiitosta siitä, että olemme onnistuneet luomaan studiolle rennon ilmapiirin, jossa vieraat viihtyvät ja kokevat onnistumisen elämyksiä, Kylmänen kertoo.

Vuoden 2022 avaavat kaksi webinaarisarjaa, joiden aihepiireinä ovat oman kodin rakentaminen sekä piha ja puutarha, ja seuraavia tuotantoja suunnitellaan jo yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarja Virolainen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sales Manager Tarja Virolainen tarja.virolainen (at) rakentaja.fi