Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sähkön kilpailutuskampanjat ovat osa Rakentajan monipuolista tarjontaa

Asiantuntevat kumppanisisällöt ovat Rakentaja.fi-palvelun tärkeintä antia. Kuluttajanäkökulmasta on kuitenkin olennaista, että tarjolla on myös yleishyödyllistä sisältöä ja palveluja, joiden avulla kuluttajaa autetaan ja samalla sitoutetaan. Hyväksi, hyödylliseksi ja monipuoliseksi todettu palvelu jää asiakkaan mieleen ja saa hänet palaamaan sivustolle säännöllisesti tai ainakin silloin, kun joku aktiivinen hanke on vireillä. Palvelut ja yleishyödyllinen sisältö toimivat koko kumppanuusverkoston hyväksi.

Tunnettu ja odotettu kilpailutus

Rakentajan sähkökampanja on toteutettu jo 53 kertaa, joten se on yksi pitkäaikaisimmista lisäpalveluistamme kuluttajille. Se kerää kampanjakohtaisesti tuhansia lukijoita ja on saanut runsaasti kiitosta vuosien saatossa. Samalla se tuo luotettavuuden tuntua koko palvelulle ja sen muullekin tarjonnalle. 

Kvartaaleittain järjestettävien kampanjoiden välilläkin on edullista sähköä tarjolla. Tavoitteenamme on ollut löytää mukaan kumppani, joka paitsi hyödyntää markkinointiviestintää sivustoillamme, niin pystyy tarjoamaan myös edullista sähköä. Seuraava kampanja alkaa elokuun lopulla, mutta siihen asti Oomi Oy tarjoaa edullisia sähkösopimuksia kauttamme. Piipahda  tarjoussivulla ja laskurissa tarkistamassa myös oman kotisi, kesämökkisi tai muun käyttöpaikan tilanne ja tee  uusi edullisen sopimus kumppanimme Oomin kanssa.

Tutustu palveluun tästä: sahkonhinta.rakentaja.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kilpailutuskampanjasta vastaava Tapio Näslund tapio.naslund (at) rakentaja.fi