Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rakentajan kiitelty webinaarisarja saa jatkoa

Kokoontumisrajoitusten siivittämänä Rakentajan tapahtumatuotannot siirtyivät keväällä 2021 pitkälti digitaaliseen muotoon. Webinaarisarjan ensimmäiset osat keräsivät yleisöltä kiittävää palautetta. Odotetut tapahtumat saavat pian jatkoa.

Ensimmäinen kumppaniyhteistyöwebinaarimme oli suunnattu taloyhtiöille ja käsitteli taloyhtiöiden energiansäästömahdollisuuksia. Webinaari houkutteli mukaan yli 400 taloyhtiöpäättäjää ja palaute oli korvia hivelevää. Peräti yli 90 % osallistujista kertoi tapahtuman olleen hyödyllinen tai erittäin hyödyllinen ja kaikkien palautteen antajien mielestä tilaisuus oli sopivan pituinen. Vain yksi vastaajista kertoi, että tilaisuus ei vastannut odotuksia. Vastaajista 47 % kertoi pystyvänsä hyödyntämään kuulemaansa taloyhtiössään jonkin verran, 34 % hyvin ja 18 % jopa erittäin hyvin.

Hyvä skaala erilaisia aihepiirejä, sopivan ammattitaitoisesti ja toisaalta rennosti esiteltyinä.

Lukijapalaute webinaarista

Putkiremonttikiertue avaa webinaarisyksyn

Kevään aikana Rakentajan uusi studio Porin puuvillatehtaalla tarjosi puitteet myös lähes 800 hengen Unelmien keittiö -webinaarille sekä lähes satapäisen yleisön keränneelle kaupallisen sisällöntuotannon asiantuntijawebinaarille. 

Kalvot olivat selkeitä, kuvakaappasin niitä esitelläkseni joitain asioita taloyhtiön hallituksessa.

Taloyhtiön energiansäästö -webinaarin palautetta

Suosittujen webinaarien sarja jatkuu syksyllä, ja sen avaa jo perinteeksi muodostunut Putkiremonttikiertueemme. Webinaariformaatti mahdollistaa tapahtumiin osallistumisen Suomen mistä kolkasta tahansa ja rajattoman osallistujamäärän, lisäksi tapahtumatallenne parantaa vielä entisestään yleisön mahdollisuuksia osallistua.

Webinaari tavoittelemallesi kohderyhmälle? Tarjoamme avaimet käteen -toteutuksen ja media-alustoiltamme tavoitamme yleisön tehokkaasti. 

Heidi Uusitalo

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tapahtumamyynti Heidi Uusitalo heidi.uusitalo (at) rakentaja.fi