Rakentajan webinaarit
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Oman kodin rakentajan tietopaketti avaa kevään webinaarikimaran

Rakentajan huippusuositut webinaarit ovat keränneet isoja yleisöjä niin kuluttajista kuin taloyhtiöpäättäjistäkin. Juuri nyt rakenteilla on kevään tapahtumien sarja, jossa ensimmäinen neliosainen kokonaisuus on suunnattu oman kodin rakentajille.

Talo pystyyn neljässä osassa

Oman kodin rakentajan tietopaketti -webinaarisarjan kohdeyleisönä ovat talon rakentajat ja rakennuttajat sekä oman rakennushankkeen suunnittelun aloittaneet.  Sarjan jokainen jakso käsittelee rakennusprojektin eri vaihetta:

  1. Lupa kaivaa
  2. Runko nousee
  3.  Kodin sisäpinnat ja ratkaisut
  4.  Julkisivu kuntoon
 

– Oman kodin rakentaminen on elämän tärkeimpiä päätöksiä. Haluamme kumppaneidemme kanssa kulkea rakentajan rinnalla sekä tarjota käytännön tietoa ja opastusta, kertoo tapahtumasarjan suunnittelua vetävä Tarja Virolainen.

Asiantuntijoina webinaareissa toimivat Rakentajan yhteistyökumppaneiden edustajat, ja kukin jakso valmistellaan yhteistyössä. Rakentajan tiimi ja Schibsted Suomi Partnerstudio huolehtivat webinaarisarjan kaikista käytännön järjestelyistä sekä markkinoinnista Schibsted-palveluiden verkostossa avaimet käteen -periaatteella.

Tarja Virolainen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sales Manager Tarja Virolainen tarja.virolainen (at) rakentaja.fi