RR messut 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Messut tulevat turvallisesti – vielä ehtii mukaan messulehteen

Tapahtumien järjestäminen on ollut koko pandemian ajan vaikeasti puristuksissa, mutta nyt viimein myös suositut Rakenna ja remontoi -messut ovat rakentumassa tammikuulle. Vaikka epidemiatilanne ei nytkään ole hyvä, huolellisten hygienia- ja terveysturvatoimien avulla messujen odotetaan toteutuvan lähes normaalisti.

– Messupaikkamyynti on ylittänyt odotukset ja suuresta osasta osastokokoja myymme jo  “ei oota”, kertoo messupäällikkö Ville Somero

– Kaikessa tekemisessä turvallisuus tulee ensin. Jos tammikuussa tarvitaan koronapassia, olemme valmiita myös siihen.

Messulehti tavoittaa yli 200 000 lukijaa

Rakenna ja remontoi messujen perinteistä messulehteä painetaan jälleen yhteensä 200 000 kappaleen painos, joista 5 000 jaetaan messuilla ja 195 000 ilmaisjakelun mukana pääkaupunkiseudulla asuville. Messulehteen näytteilleasettajilla on mahdollisuus päästä mukaan sekä ilmoituksin että artikkelein.

Messulehti on suunnattu etenkin oman kodin rakentajille ja remontoijille, niin sanotuille raksaperheille, joiden monivivahteisiin remppatarinoihin voi kuka tahansa samaistua, oli elämäntilanne mikä tahansa. 

– Messulehdessä on runsaasti mukana ”ihka oikeita ihmisiä” eli tarinoita rakentamisesta ja remontoimisesta sekä ajankohtaista asiaa sekä messujen pääkumppaneilta että monilta näytteilleasettajilta, kertoo messulehden päätoimittaja Tiina Painokallio

Ville Somero

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Messupäällikkö Ville Somero ville.somero (at) rakentaja.fi