RR messut 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Messut tulevat turvallisesti – vielä ehtii mukaan messulehteen

Tapahtumien järjestäminen on ollut koko pandemian ajan vaikeasti puristuksissa, ja vallitsevan tilanteen takia jouduimme jälleen siirtämään suosittuja ja odotettuja Rakenna & Remontoi -messuja. R&R-messut rakentuvat uudella aikataululla huhtikuun alkuun. 

Messujen odotetaan toteutuvan huhtikuussa lähes normaalisti huolellisten hygienia- ja terveysturvatoimien avulla.

– Messupaikkamyynti on ylittänyt odotukset ja suuresta osasta osastokokoja myymme jo “ei oota”, kertoo messupäällikkö Ville Somero. Osastopaikkaa kannattaa kuitenkin vielä kysellä, jos keväinen ajankohta houkuttaisi näytteilleasettajaksi.

– Turvallisuus tulee ensin kaikessa tekemisessä. Jos huhtikuussa tarvitaan koronapassia, olemme valmistautuneet myös siihen.

Messulehti tavoittaa yli 200 000 lukijaa

Rakenna ja remontoi -messujen perinteistä messulehteä painetaan jälleen yhteensä 200 000 kappaleen painos, joista 5 000 kappaletta jaetaan messuilla. 195 000 kappaletta messulehtiä jaetaan ilmaisjakelun mukana pääkaupunkiseudun talouksiin viikkoa ennen h-hetkeä. Näytteilleasettajien on mahdollisuus päästä mukaan messulehteen sekä ilmoituksin että artikkelein. 

Messulehti on suunnattu etenkin oman kodin rakentajille ja remontoijille, niin sanotuille raksaperheille. Messulehteen on tulossa ensimmäistä kertaa monivivahteisia remppatarinoita, joihin voi kuka tahansa samaistua, oli elämäntilanne mikä tahansa. 

– Messulehdessä on runsaasti mukana ”ihka oikeita ihmisiä” eli tarinoita rakentamisesta ja remontoimisesta sekä ajankohtaista asiaa sekä messujen pääkumppaneilta että monilta näytteilleasettajilta, kertoo messulehden päätoimittaja Tiina Painokallio

Ilmoitukset ehtivät vielä hyvin lehteen mukaan. Aineistojen deadline on poikkeuksellisesti vasta 25.2.2022.

Ville Somero

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Messupäällikkö Ville Somero ville.somero (at) rakentaja.fi